Barion Pixel

Hullámkarton doboz 700x500x500/400/300 mm, 5 rétegű,BE hullám súly 1 kg

2 050 Ft (bruttó)

Nagy méretű 5 rétegű, barna színű tető-fenék lapolt hullámkarton doboz. Csomagküldéshez, tároláshoz, költözéshez.

Elérhetőség: 317 készleten

Cikkszám: ABC0123DEF1113 Kategória: Címkék: , , , , ,

Nagyobb méretű hullámkarton doboz, 50 cm-t meghaladó termékek tárolásához. Univerzális gyűjtőkarton, rengeteg célra használható. Ajánljuk csomagfeladáshoz, csomagoláshoz, irodai és otthoni tároláshoz és költözéshez.

A doboz anyaga 5 rétegű hullámlemez, amely két fedőrétegből és közöttük “B” és “E” hullámokból épül fel. A karton külső és belső oldala barna színű.

A doboz hagyományos tető-fenék lapolt kivitelű, az alja és a teteje összehajtás után ragasztószalaggal rögzíthető. A magassága három méretre visszavágható, így a doboz lehet 500, 400 vagy 300 mm magas is. Kisebb magasság esetén a felső záródás nem középen ér össze, hanem egymást átfedi. Szállításkor a kartonok lapolva érkeznek, a doboz összeállításakor a biegelés mentén egyszerűen, törés nélkül összehajtható.

Nagy teherbírású, akár 50 kg-ig terhelhető. Kialakításának és az anyag minőségének köszönhetően a függőleges irányú terhelést jól viseli, így pakoláskor és szállításkor több egymásra pakolt doboz súlyát és a szállítással járó rázkódást is kibírja.

A doboz GLS futárszolgálat besorolása szerint “XL” méretű csomagként feladható.

 

Tömeg 1 kg
Anyag

hullámkarton, hullámpapír lemez (HPL)

Anyagminőség

Kivitel

FEFCO 0201 tető-fenék lapolt (TF, TFL) doboz, alul-felül ragasztószalaggal záródó

Szín

barna-barna

Terhelhetőség

~50 kg

Postai méret

Érdekelhetnek még…