Barion Pixel
-16%

„óriás”karton doboz 5 rétegű átlapolt erősített záródás 700x500x400 mm terméksúly: 1 kg

1 390 Ft (bruttó)

Nagy méretű 5 rétegű, barna színű tető-fenék lapolt hullámkarton doboz praktikus hordfüllel. Csomagküldéshez, tároláshoz, költözéshez.

Elfogyott

Cikkszám: ABC0123DEF1112 Kategória: Címkék: , , , , ,

Nagyobb méretű hullámkarton doboz, nehéz  termékek szállításához tárolásához. A termék alja egymásra lapolt hullámkarton oldalakból áll, így kiemelkedően erős teherbírással bír. Univerzális gyűjtőkarton, rengeteg célra használható. Ajánljuk csomagfeladáshoz, csomagoláshoz, irodai és otthoni tároláshoz és költözéshez. kifejezetten ajánljuk nehéz, nagy terjedelmű dolgokhoz.

A doboz anyaga 5 rétegű BE hullámlemez, amely két fedőrétegből és közöttük „B” és „E” hullámokból épül fel. A karton külső és belső oldala barna színű.

A doboz hagyományos tető-fenék lapolt kivitelű, az alja és a teteje összehajtás után ragasztószalaggal rögzíthető. A karton zárófülei egymásra lapolódnak, így a nagyobb terhelést is jobban viseli, mint a hagyományos záródású termékek.

Nagy teherbírású, akár 50 kg-felett terhelhető. Kialakításának és az anyag minőségének köszönhetően a függőleges irányú terhelést jól viseli, így pakoláskor és szállításkor több egymásra pakolt doboz súlyát és a szállítással járó rázkódást is kibírja.

A doboz GLS futárszolgálat besorolása szerint “XL” méretű csomagként feladható.

A kiszállítás a futárszolgálat maximális méretéhez igazítva történik!

 

Tömeg 1 kg
Anyag

hullámkarton, hullámpapír lemez (HPL)

Anyagminőség

Kivitel

FEFCO 0201 tető-fenék lapolt (TF, TFL) doboz, alul-felül ragasztószalaggal záródó

Szín

barna-barna

Terhelhetőség

~50 kg

Postai méret

Érdekelhetnek még…