Barion Pixel

Rólunk

Boxdepo ingyenes csomagolóanyag átvételi pont:
1117 Budapest, Sopron út 19.

 

Webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a lehető legjobb szolgáltatással, gyorsan, széles raktári kínálatból láthassuk el vásárlóinkat.
Partnereinknek nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, ami megnehezíti a beszerzést, hiszen tőlünk szinte azonnal, akár 1 db tétel is vásárolható.

Webshopunk kínálatában mindent megtalál egy helyen, nincs szükség további keresgélésre. Legyen szó dobozokról, fóliákról, tasakokról, csomagolóanyagokról, és csomagolási eszközökről. Széles termékválasztékunkban igyekszünk minden igényt kielégíteni, legyen szó otthoni felhasználásról, vagy induló vállalkozásnál felmerülő csomagolóanyag igényről. Költözéshez, tároláshoz, raktározáshoz, csomagküldéshez, ajándéktárgyak csomagolásához biztosítunk termék kínálatot. Természetesen a nagyobb mennyiségű igények kiszolgálását is zökkenőmentesen meg tudjuk valósítani.

Szakértő kollégáink szívesen segítenek problémás kérdésekben is. Tipp funkcióval pedig segíteni szeretnénk a termékeink ” Nem rendeltetésszerű felhasználását ” bemutatni, olyan funkciókat mutatni be, mi mindenre alkalmas a termék a megszokottakon kívül.
Tudjuk, hogy sokszor nehéz a választás…

Keresse fel átvételi pontunkat előre egyeztetett időpontban a – 1117 Budapest, Sopron út 19. szám alatt – és akár hozza magával a becsomagolni kívánt termékeit. Próbálja bele a készleten lévő csomagolásainkba így vásárlás nélkül kipróbálhatja, melyik lesz a megfelelő az Ön számára.

Hívja központi számunkat +36 30 755 4999 számon, szakértő kollégáink segítenek minden csomagolással kapcsolatos kérdésben.

Mondja el milyen fontos elvárásai vannak az áruvédelem, a logisztikai folyamat, vagy a külső megjelenés tekintetében, és legyen a csomagolása olyan amire Önnek van szüksége.

Csomagolás minden igény szerint – ezt nyújtja a Boxdepo.